HYPNOS OCH NLP

ÅRE & ÖSTERSUND

VILKEN ELLER VILKA DELAR AV DITT LIV VILL DU FörbättrA?

Din personliga väg till ett bättre liv börjar med dig och din förändring kan börja i dag.

Gör som 100-tals kunder redan gjort och ge dig själv ett försprång till ett bättre liv, karriär och relationer.

De som redan dragit nytta av de tekniker jag lär ut är säljare, entreprenörer, studenter, föräldrar - alla har nytta av ett bättre fungerande undermedvetande.

Hör av dig till mig för ett kostnadsfritt församtal.

”Det är som att ha fått en superkraft”

”Mina mardrömmar slutade direkt efteråt”

Jag är Jonas Höglund, och jag kan hjälpa dig till ett bättre liv med hjälp av NLP och Hypnosterapi. Ofta går teknikerna in i varandra och oftast behöver jag inte ens veta vad det är du behöver hjälp med.

Jag är utbildad NLP-practitioner och Hypnosterapeut av Fredrik Praesto vid Praesto Trainingcenter i människobyn och vidareutbildar mig samtidigt hos Mike Mandel i Toronto.

Jag utför min coachning och behandlingar i Hålland (Åre) och på EcoCafeet Östersund. Jag kan också komma hem till dig om det passar dig bättre.

Oavsett om du besöker mig eller väljer en annan behandlingsform så önskar jag dig en fantastisk tid på jorden!

Boka församtal eller behandling I ÅRE ELLER ÖSTERSUND

”Jag är mycket gladare och ser positivare på livet efter behandlingen”

”Jag har gått in i ett terarium och tittat på ormarna nu”

Hypnos är coachning av det omedvetna. Hypnos är effektiv kommunikation och ett snabbt sätt att skapa förändring. Hypnos eller trance är arbetstillståndet för ditt undermedvetna.

NLP är en samling tekniker som förädlats fram genom att modellera arbetet av framgångsrika terapeuter. NLP innehåller därför tekniker som hanterar ditt fysiska tillstånd, kroppshållning och andning samt tekniker som hanterar det språk du använder. Till exempel.

NLP + HYPNOS

⇒ EFFEKTIV INLÄRNING

Och vad är terapi, coachning och förbättringsarbete om inte inlärning?

Veckans utvecklande fråga vecka 20 2022

Hur kan du arbeta med dig själv så att du utvecklas till den person du vill vara?

Veckans utvecklande fråga vecka 18 2022

Hur ser du på dig själv och i vilka situationer lever du inte upp till din egen självbild och hur skulle du vilja agera i stället i de situationerna? Vilka förändringar kan du göra för att bli mer kongruent?

Veckans utvecklande fråga vecka 17 2022

Vilka stora förändringar vill du göra i ditt liv nu och varför och om du tänker efter är dessa skäl dina egna eller ligger de utanför dig själv och vilka stora förändringar har du gjort tidigare i ditt liv och varifrån har motivationen kommit till dessa och hur kan du använda den kunskapen för att göra de förändringar som du vill göra nu?

Veckans utvecklande fråga vecka 14 2022

Hur kan du hitta balans mellan att vara slö och att vara effektiv och hur kan du hitta känslan av att det är okej att inte vara supereffektiv hela tiden så att du också får tillfälle att bara vara utan att producera något alls och vilka sätt kan du välja och hur kan det ge positiva effekter på ditt liv redan i dag?

Veckans utvecklande fråga vecka 13 2022

Vilka delar av ditt liv skulle du vilja bli mer effektiv i och vilka tekniker kan du använda dig av. Hur kan du lära dig att bli så effektiv som du vill vara utan att tappa glädjen i det du gör?

Veckans utvecklande fråga vecka 12 2022

Vilka måsten upplever du i livet och hur kan du göra om dem till något du istället vill? Kan du byta ut ordet ”måste” till ordet ”vill” och se vilka förändringar det ger i ditt humör och hur du ser på de saker du redan gör?

Veckans utvecklande fråga vecka 10 2022

Vilka förhållanden växer du bäst under och hur kan du hitta de förhållandena i ditt liv och se till att du får så tåliga rötter att inte den starkaste vind kan riva upp dig?

Veckans utvecklande fråga vecka 9 2022

Vilka löften och rutiner som du egentligen mår bra av har du slutat med av lathet, upptagenhet eller glömska och hur kan du fortsätta med dem i dag och känna dig trygg i att du kommer vara bättre på att upprätthålla dem i framtiden?

Veckans utvecklande fråga vecka 8 2022

Vilka obekväma saker behöver du göra för att få ett bättre liv och hur kan du lära dig ta tag i dem?
Vad är det du inte gör för att det är obekvämt och jobbigt och hur kan du hitta sätt att lära dig göra obekväma saker?

Veckans utvecklande fråga vecka 7 2022

I dag tappade jag en macka med smöret uppåt!
Vilka ”sanningar” bär du omkring på och hur begränsar de dig? Och hur kan du utmana dina idéer om världen, dig själv och andra människor så att du får ett friare och bättre liv?

NOTERA: Jag arbetar alltid efter att du som klient sitter på svaren. Det innebär att följande tre kriterier måste tillgodoses innan jag kan hjälpa dig på ett effektivt sätt.

1. Något måste förändras
2. Det som måste förändras är jag
3. Förändringen måste ske nu

Vill du ha hjälp att lindra kronisk smärta, migrän eller andra fysiska symptom så behöver du först kontrollera med en läkare att det inte finns några fysiska risker med att ta bort eller mildra dina symptom.

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner