Behandla fobier och rädslor

Så vill du fortfarande bli av med din fobi på under en timme så boka din tid nu!

Bli av med din fobi

Eftersom det är vanskligt att använda ordet ”bota” i sammanhang som kan vara medicinska så säger jag inte att jag kan bota din fobi. Jag är dock säker på att jag på bara en behandling kan hjälpa dig att bli så pass fri från din fobi att om du känner att du behöver fler möten så bjuder jag på dem. Skulle den positiva effekten helt utebli så betalar du inte alls för behandlingen.

NLP och fobi

Hur går det till, hur kan jag säga att jag är säker på att du kommer må mycket bättre? Med hjälp av NLP-tekniker och under avslappnade förhållanden får du hantera din fobi. Och jag kommer inte att utsätta dig för den.

Efter behandlingen har alla bytt känsla från rädsla till nyfikenhet på hur de ska reagera i framtiden.

Typer av fobier

Jag behandlar alla fobier: spindelfobi, ormfobi, flygrädsla, scenskräck, rädsla att tala inför folk, sprutfobi, tandläkarskräck, mm mm. Har du en fobi så kan jag hjälpa dig!

Hur vet jag att det är en fobi?

Ta strax ett ögonblick och tänk på ett tillfälle då du blev blev utsatt för din fobi.  När du tänker på det du är rädd för, hur rädd är du då på en skala mellan 1 och 10?

1 är inte alls rädd och 10 är paralyserad av skräck.

Tänk på det nu…

Om du får en fysisk reaktion av att bara tänka på det så är det minst en 7a och då definierar jag det som en fobi.

Om du är mindre rädd än så så kommer tekniken fortfarande att fungera så jag hjälper dig även om du vill bli av med en rädsla som kanske inte definieras som fobi.

Så vill du fortfarande bli av med din fobi på under en timme så boka din tid nu!

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner