Bli av med fobier och rädslor med hypnos

 Har du en fobi som du vill bli av med och hur skulle ditt liv se ut om du inte längre var rädd?

Är du rädd för att flyga, ormar, tala inför folk eller sprutor? Kanske har du tandläkarskräck? Lugn, det löser vi tillsammans.

Jonas Höglund – diplomerad Hypnotisör och NLP Practitioner.

Online, i Åre och Östersund

Hur skulle du hellre vilja reagera, känna och tänka?

Det är okej, att bli fri från en fobi tar oftast 45 minuter och istället kommer din medfödda nyfikenhet att ta över.

Jag säger inte att jag kan bota din fobi, men du kommer med största sannolikhet att vara fri från din rädsla efteråt.

Hur? Genom en NLP-teknik som kallas fobikurering så kopplar vi om din hjärna så att stimulans och känsla frikopplas, och det sker helt utan att du utsätts för det du var rädd för tidigare.

Priset för din behandling är 865 kr. Ibland behövs det ett återbesök men oftast är du fri från din rädsla eller fobi på bara ett besök.

“Jag har varit i ett terrarium och tittat på ormarna nu!”

Erbjudanden och kommande event

Prova på Hypnos Online
30% rabatt med koden

"PROVAPÅONLINE"

BOKA NU!

självhypnos i Östersund

Heldag i Östersund 14 oktober

LÄS MER!

Workshop i självutveckling

Heldag i Östersund 4 november

LÄS MER!

självhypnos i ÅRE

Heldag i Åre 25 November

LÄS MER!

Vill du ha ett friare och bättre liv?

När jag upptäckte hypnos så var det som att en ny värld öppnade sig, en värld där jag kan förändra tillstånd hos andra snabbt, enkelt och effektivt sätt. Jag önskar bara att jag upptäckt det långt tidigare i livet, fast jag var inte mogen innan.

Jag ägde tidigare 4 restauranger och 2 hotell och jobbade 60 timmar i veckan under många år. På pappret är jag också civilekonom men att sitta på kontor har aldrig passat mig.

När jag 2013 flyttade upp till Åre var det för att jag vill vara ute i naturen och lära mig nya saker, som att flyga skärm, snökita och gå på tur.

Nu är jag utbildad NLP-practitioner och Hypnosterapeut hos Fredrik Praesto vid Praesto Trainingcenter i Stockholm och fortsätter min hypnosutbildning hos Mike Mandel i Toronto.

Jag utför min coachning och behandlingar Online och i Hålland (Åre) samt EcoCafeet Östersund.

Välkommen att boka ditt församtal, din behandling eller ta del av mina hypnoser och kurser här // Jonas

Följ med i vad som händer

Missa inte alla nyheter som löpande publiceras

För att få tillgång till mina fria inspelade hypnoser och min kurs i självhypnos så behöver du registrera dig via länken nedan, nyhetsbrevet ingår då så klart

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Ifrågasätta det du tror på

Vilka trosystem bär du omkring på och hur kan du ifrågasätta dessa på ett sätt som gör ditt liv rikare och friare?

Små förändringar som leder till stora förbättringar

Vad skulle hända om du blev uppmärksam på små förändringar i ditt beteende som förändrar ditt liv i rätt riktning och hur kan dessa små förändringar bygga nya erfarenheter som gör det tydligt att du förändrats?

Är det något du behöver berätta

Vad är det du skulle behöva berätta för någon och hur skulle det göra ditt liv lättare och hur skulle det kännas efteråt?

Hur kan du sluta prokrastinera

Hur kan du redan i dag börja göra saker i rätt ordning så att ditt liv blir bättre och du agerar mer i linje med den person du vill vara?

Hur kan du arbeta med dig själv

Hur kan du arbeta med dig själv så att du utvecklas till den person du vill vara?

Hur kan du leva upp till din självbild

Hur ser du på dig själv och i vilka situationer lever du inte upp till din egen självbild och hur skulle du vilja agera i stället i de situationerna? Vilka förändringar kan du göra för att bli mer kongruent?

Vilka stora förändringar vill du göra nu

Vilka stora förändringar vill du göra i ditt liv nu och varför och om du tänker efter är dessa skäl dina egna eller ligger de utanför dig själv och vilka stora förändringar har du gjort tidigare i ditt liv och varifrån har motivationen kommit till dessa och hur kan du använda den kunskapen för att göra de förändringar som du vill göra nu?

Balans mellan slö och effektiv

Hur kan du hitta balans mellan att vara slö och att vara effektiv och hur kan du hitta känslan av att det är okej att inte vara supereffektiv hela tiden så att du också får tillfälle att bara vara utan att producera något alls och vilka sätt kan du välja och hur kan det ge positiva effekter på ditt liv redan i dag?

Effektiv med glädje

Vilka delar av ditt liv skulle du vilja bli mer effektiv i och vilka tekniker kan du använda dig av. Hur kan du lära dig att bli så effektiv som du vill vara utan att tappa glädjen i det du gör?

Vad är det du måste och vad är det du vill

Vilka måsten upplever du i livet och hur kan du göra om dem till något du istället vill? Kan du byta ut ordet ”måste” till ordet ”vill” och se vilka förändringar det ger i ditt humör och hur du ser på de saker du redan gör?

NOTERA:

Jag arbetar alltid efter att du som klient sitter på svaren. Det innebär att följande tre kriterier måste tillgodoses innan jag kan hjälpa dig på ett effektivt sätt.

1. Något måste förändras
2. Det som måste förändras är jag
3. Förändringen måste ske nu

Vill du ha hjälp att lindra kronisk smärta, migrän eller andra fysiska symptom så behöver du först kontrollera med en läkare att det inte finns några fysiska risker med att ta bort eller mildra dina symptom.