kort kurs i självhypnos

Att kunna skapa förändring medan du vilar eller tar några djupa andetag medan ditt visa undermedvetna ställer saker till rätta är en gåva alla kan ge sig själva!

Gratis kurs i självhypnos med ÅReCoach

HOPPA DIREKT TILL KURSEN

Varför ska du lära dig självhypnos?

Se gärna filmen ovan för min syn på vad självhypnos är och vad det gjort för mig.

Exakt hur det kan hjälpa dig vet jag inte, men jag vet att med några enkla tekniker så kan du lära dig skapa förändring snabbt, enkelt och behagligt i stora och små saker, där du befinner dig – och det är gratis att prova.

Allt du behöver göra är att registrera dig om du inte redan gjort det och avsätta 3 gånger 30 minuter för att lära dig några enkla tekniker och få en massa annan matnyttig information.

REGISTRERA DIG NU eller LOGGA IN

OM KURSEN

Kursen består av 3 delar som vardera är 30 minuter långa. Först går jag igenom något som är relevant och du kommer ha nytta av samt den teknik som du kommer att få testa under denna del, och sedan så får du testa den med min guidning under 10 minuter i trans.

De saker jag går igenom under kursen är Hypnos, Empowering Questions och Tapping.

Här kan du bläddra bland alla kommande kurser och workshops

Ditt nya jag

Vill du ha mer kontroll över ditt liv? Vill du ha kraften att klara av motgångar på ett bättre och mer positivt sätt? Då är detta en samling workshops för dig!

Släpp Oro och Ångest – WEBINAR 90 minuter

Lär dig tekniker och lär dig använda dem för att släppa din oro och ångest (och irritation). Du kommer också få möjlighet att bearbeta detta under workshopen med hypnos och NLP och Jonas Höglund på ÅreCoach

Ta kontroll över dina tankar – kurs 90 minuter

I denna workshop får du lära dig att ta kontroll över HUR du tänker så att du kan få bättre tankar som hjälper dig till ett bättre liv med fler valmöjligheter och mer glädje.

Skapa bättre vanor och mål – ONLINE kurs 90 minuter

Använd vanor och system där de är bäst och mål där de är som bäst. I denna kurs får du lära dig skillnaden och börja använda kunskapen direkt.
Kursen är online och du har tillgång till inspelning och material så länge du vill.

Hantera Sorg – gratis webinar

Ett webinar för att du ska få verktyg för att hantera sorg på ett bra sätt. Ett möte online för ALLA eftersom det är fantastisk kunskap att ha den dagen du behöver sörja.
Kursen är för dig som befinner sig i sorg, har en känsla av att du inte sörjt färdigt eller tror att du behöver verktyg för att sörja i framtiden.

Somna och sova gott med Hypnos – Onlinekurs

Att somna lätt och sova gott är bland det viktigaste för att vi ska må bra och fungera som människor. Lär dig tekniker för att somna och att sova gott i denna ONLINE-kurs

Sluta röka och snusa 2024

Sluta röka och snusa med hypnos och NLP i Januari 2024.

Kurserna

Hade du varit inloggad eller registrerat dig så hade du här haft länkar till tre 30 minuters moduler i Självhypnos

REGISTRERA DIG NU eller LOGGA IN

“Det är som att ha fått en superkraft”

Ifrågasätta det du tror på

Vilka trosystem bär jag omkring på och hur kan jag ifrågasätta dessa på ett sätt som gör mitt liv rikare och friare?

Små förändringar som leder till stora förbättringar

Vad skulle hända om du blev uppmärksam på små förändringar i ditt beteende som förändrar ditt liv i rätt riktning och hur kan dessa små förändringar bygga nya erfarenheter som gör det tydligt att du förändrats?

Är det något du behöver berätta

Vad är det du skulle behöva berätta för någon och hur skulle det göra ditt liv lättare och hur skulle det kännas efteråt?

Hur kan du sluta prokrastinera

Hur kan du redan i dag börja göra saker i rätt ordning så att ditt liv blir bättre och du agerar mer i linje med den person du vill vara?

Hur kan du arbeta med dig själv

Hur kan du arbeta med dig själv så att du utvecklas till den person du vill vara?

Hur kan du leva upp till din självbild

Hur ser du på dig själv och i vilka situationer lever du inte upp till din egen självbild och hur skulle du vilja agera i stället i de situationerna? Vilka förändringar kan du göra för att bli mer kongruent?

Vilka stora förändringar vill du göra nu

Vilka stora förändringar vill du göra i ditt liv nu och varför och om du tänker efter är dessa skäl dina egna eller ligger de utanför dig själv och vilka stora förändringar har du gjort tidigare i ditt liv och varifrån har motivationen kommit till dessa och hur kan du använda den kunskapen för att göra de förändringar som du vill göra nu?

Balans mellan slö och effektiv

Hur kan du hitta balans mellan att vara slö och att vara effektiv och hur kan du hitta känslan av att det är okej att inte vara supereffektiv hela tiden så att du också får tillfälle att bara vara utan att producera något alls och vilka sätt kan du välja och hur kan det ge positiva effekter på ditt liv redan i dag?

Effektiv med glädje

Vilka delar av ditt liv skulle du vilja bli mer effektiv i och vilka tekniker kan du använda dig av. Hur kan du lära dig att bli så effektiv som du vill vara utan att tappa glädjen i det du gör?

Vad är det du måste och vad är det du vill

Vilka måsten upplever du i livet och hur kan du göra om dem till något du istället vill? Kan du byta ut ordet ”måste” till ordet ”vill” och se vilka förändringar det ger i ditt humör och hur du ser på de saker du redan gör?

Frågor och svar om självhypnos

Hur gör man självhypnos?
Det är precis det du lär dig i någon av mina kurser – men kortfattat så bestämmer du vad du vill hantera, hur lång tid det ska ta och hur du ska må när du är klar. Sedan behöver du försätta dig själv i trans..

Kan man fastna i hypnos?
Nej, du kan inte fastna i hypnos, men effekterna av det du förändrat under hypnosen stannar kvar. Du kommer endera “vakna” efter självhypnosen eller somna helt och i båda fallen upphör transen.

Vad händer i kroppen vid hypnos?
Mentalt går du in i ett tillstånd där ditt undermedvetna fokuserar på det som du bestämt innan att du ska lösa. Fysiskt känns det oftast som djup avslappning, andningen blir lugnare och djupare, musklerna slappnar av och ofta tappar du helt uppfattning om tiden.

Varför kan jag inte bli hypnotiserad?
Alla som vill bli hypnotiserade kan bli det. Om du inte har blivit det än så beror det på en av två saker, endera har du inte blivit hypnotiserad på ett sätt som passar dig eller så har du blivit hypnotiserad men din upplevlse av det stämmer inte in med vad du trodde skulle hända.

För somliga kan det vara svårt att komma in i trans själva, även om man lärt sig grunderna i självhypnos, och då är det bra att få en personligt anpassad hypnos med mig där jag guidar dig in i trans utifrån dina förutsättningar.