Hypnos för livet

Känner du att du skulle vilja meditera men har svårt att komma igång. Hypnos är ett utmärkt sätt att börja bli mer sinlig
boka din tid nu!

Hypnos som meditation

Jag har upptäckt att jag är mindre bra på att meditera och att jag är mycket bättre på att bli meditativ genom hypnos.

Så jag tänker att om du är en person som jag och gärna vill må bättre genom att varva ner ibland så slår jag vad om att hypnos kan hjälpa dig.

Nu får jag inte slå vad utan Lotterinspektionens medgivande så jag lovar pengarna tillbaks om du inte upplever resultat. 

Skillnad på Hypnos och meditation

Det är egentligen ingen större skillnad på Hypnos och Meditation. Den största skillnaden är att under Hypnos så har man ett mål med meditationen. Det kan vara vad som helst, allt från att bli bättre på fotboll till att förändra hur man ser på världen.

Läs mer om Hypnos som behandling

Självhypnos

Efter att ha blivit hypnotiserad några gånger så kan du börja hypnotisera dig själv. Jag kommer ge dig olika tekniker och verktyg till hjälp under våra träffar så att du kan träna hemma själv.

Förväntade resultat

Vad just du får ut av övningarna är svårt att exakt säga men du kommer åtminstone få lättare att komma åt ditt undermedvetna, kunna hantera stressiga situationer bättre, få större självinsikt och bli kreativare.

För grupper och enskilda

Jag kommer gärna till er arbetsplats och gör sessionerna. Hypnos fungerar även för större grupper av människor men det är alltid lite bättre om man är en och en. Då kan jag lättare anpassa mig efter individen.

Känner du att du skulle vilja meditera men har svårt att komma igång. Hypnos är ett utmärkt sätt att börja
boka din tid nu!

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner