Karriärscoachning

Är du intresserad av att hitta nya karriärsvägar, välja ny inriktning eller bli bättre på det du gör?

boka din tid nu!

Coachning för karriären

En stor del av våra vakna timmar tillbringar vi på våra arbetsplatser, om det så är hemma, på kontoret eller hos kunder. Kanske känner du att du vill ha nya utmaningar, att du vill utvecklas mer på din arbetsplats, att du vill bli arbetsledare eller få nya arbetsuppgifter.

Här nedan är några exempel på vad jag kan hjälpa dig med, men teknikerna är för alla delar av arbetslivet, stort som smått. Så hör av dig även om inte just ditt önskemål finns listat här.

Målsättningar

Tydliga och ekologiska mål som du har resurser att uppnå är de bästa målen, När vi satt realistiska och väldefinierade mål så går vi vidare och ser hur du ska kunna uppnå målen och inom vilken tid.

Med hjälp av handfasta övningar och hypnos så kommer du snabbt att komma underfund med hur och vad du behöver göra för att uppnå målen.

Hantera svåra kollegor

Ibland stöter vi på personer som vi inte förstår oss på. Det kan vara chefer, kunder, kollegor eller anställda. Genom övningar som ökar din förmåga till perspektiv ger jag dig fler verktyg att hantera situationer och människor. Efteråt kommer du att kunna hantera dessa orosmoment på ett helt nytt sätt.

Bli bättre på ditt arbete

Hur kan du bli bättre på ditt arbete? Du kan ditt arbete bäst och jag är övertygad om att du någonstans har listat ut hur du ska bli bättre på just det du gör. Jag finns här för att underlätta och snabba på den process som du vill ska starta.

Är du intresserad av att hitta nya karriärsvägar, välja ny inriktning eller bli bättre på det du gör?

boka din tid nu!

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner