Boka en kurs med ÅreCoach

ONLINEKURS I SJÄLVHYPNOS

Vad lär du dig?

Kursen handlar om effektiva sätt att ge ditt undermedvetna möjlighet och tid att lösa olika problem som du har, eller om det är saker som du vill bli bättre på.

Under kursen får du träna på teknikerna (totalt 3 st under kursen) och jag kommer delvis hjälpa till att få dig att gå in i en skön trance, för det är ingen muskel, men behöver tränas som en.

Andra saker vi går igenom är vad hypnos är, motiverande frågor (empowering questions), andning, tapping mm.

Mer information

Onlinekursen är gratis i tre delar och varje del är ca 35 minuter. Enda motprestationen är att du prenumererar på mitt nyhetsbrev.

Som del av kursen kan du också ställa frågor som jag besvarar så fort jag får möjlighet.

Prenumerera på nyhetsbrevet
för information
om kommande kurser

Ps du får också fri tillgång till mina hypnosfiler när du prenumererar

”Det är som att ha fått en superkraft”

NLP + HYPNOS

⇒ EFFEKTIV INLÄRNING

 

Och vad är terapi, coachning och förbättringsarbete om inte inlärning?

Små förändringar som leder till stora förbättringar

Vad skulle hända om du blev uppmärksam på små förändringar i ditt beteende som förändrar ditt liv i rätt riktning och hur kan dessa små förändringar bygga nya erfarenheter som gör det tydligt att du förändrats?

Är det något du behöver berätta

Vad är det du skulle behöva berätta för någon och hur skulle det göra ditt liv lättare och hur skulle det kännas efteråt?

Hur kan du sluta prokrastinera

Hur kan du redan i dag börja göra saker i rätt ordning så att ditt liv blir bättre och du agerar mer i linje med den person du vill vara?

Hur kan du arbeta med dig själv

Hur kan du arbeta med dig själv så att du utvecklas till den person du vill vara?

Hur kan du leva upp till din självbild

Hur ser du på dig själv och i vilka situationer lever du inte upp till din egen självbild och hur skulle du vilja agera i stället i de situationerna? Vilka förändringar kan du göra för att bli mer kongruent?

Vilka stora förändringar vill du göra nu

Vilka stora förändringar vill du göra i ditt liv nu och varför och om du tänker efter är dessa skäl dina egna eller ligger de utanför dig själv och vilka stora förändringar har du gjort tidigare i ditt liv och varifrån har motivationen kommit till dessa och hur kan du använda den kunskapen för att göra de förändringar som du vill göra nu?

Balans mellan slö och effektiv

Hur kan du hitta balans mellan att vara slö och att vara effektiv och hur kan du hitta känslan av att det är okej att inte vara supereffektiv hela tiden så att du också får tillfälle att bara vara utan att producera något alls och vilka sätt kan du välja och hur kan det ge positiva effekter på ditt liv redan i dag?

Effektiv med glädje

Vilka delar av ditt liv skulle du vilja bli mer effektiv i och vilka tekniker kan du använda dig av. Hur kan du lära dig att bli så effektiv som du vill vara utan att tappa glädjen i det du gör?

Vad är det du måste och vad är det du vill

Vilka måsten upplever du i livet och hur kan du göra om dem till något du istället vill? Kan du byta ut ordet ”måste” till ordet ”vill” och se vilka förändringar det ger i ditt humör och hur du ser på de saker du redan gör?

Vilka är de förhållanden du växer bäst i

Vilka förhållanden växer du bäst under och hur kan du hitta de förhållandena i ditt liv och se till att du får så tåliga rötter att inte den starkaste vind kan riva upp dig?

NOTERA:

Jag arbetar alltid efter att du som klient sitter på svaren. Det innebär att följande tre kriterier måste tillgodoses innan jag kan hjälpa dig på ett effektivt sätt.

1. Något måste förändras
2. Det som måste förändras är jag
3. Förändringen måste ske nu

Vill du ha hjälp att lindra kronisk smärta, migrän eller andra fysiska symptom så behöver du först kontrollera med en läkare att det inte finns några fysiska risker med att ta bort eller mildra dina symptom.