Självhypnos Challenge

Fem dagar
Fem timmar
Fantastisk utveckling

Utmana dig själv att lära dig självhypnos

När du gått klart kursen kommer du att ha fått

  • Kunskap i vad hypnos är
  • Lärt dig flera tekniker att gå in i trans / meditera
  • Hantera något du velat lösa
  • Lärt dig att hantera problem eller bli bättre på något helt själv hemma i soffan, sängen eller på bussen till jobbet
  • Lära dig att somna lätt och snabbt med några enkla tekniker
  • Lära dig enkla tekniker att släppa oro, ångest och irritation på bara sekunder

BONUS

  1. För att ge dig mer värde än så, så kommer du få lära dig andra enkla OCH effektiva tekniker som du kan använda för att hjälpa andra och ta hand om dig själv!
  2. Kursen är ONLINE via ZOOM – du kan lära dig allt du behöver där du kommer att använda det, och när du vill, alla avsnitt spelas in och du kommer att ha livstids tillgång till filmerna.

Boka nu

Tider: 16-20 oktober 19.30-20.30
Plats: ONLINE = exakt där du befinner dig

Se filmen nedan där jag förklarar vad självhypnos är om du fortfarande inte bestämt dig än.

ELLER

Boka din plats redan nu

Priset är ENDAST 199 kr

OBS även om kursen är online så finns det endast ett begränsat antal platser.

 

Lär dig självhypnos gratis

Om du vill lära dig självhypnos utan att gå den utökade kursen så hittar du min kortare självhypnoskurs här:

LÄNK TILL KORTARE KURS I SJÄLVHYPNOS

Frågor från kunder om Självhypnos Challenge

Visst går det att se ett tillfälle annan tid om man missar det? 
Absolut, efter varje dags event kommer du att få ett mejl med inspelningen av hela eventet så att du kan göra det när du vill.

Jag provar att anmäla mig till en genomgång då jag inte riktigt vet vad det är?
Det är själva tanken med kursen, en introduktion till hypnos och självhypnos samt andra saker som är relaterade men kanske inte exakt hypnos.

Kan ev. inte vara med precis på de utsatta tiderna. Men om jag förstod rätt så har jag tillgång till undervisningen ändå?
Efter varje tillfälle kan du logga in på hemsidan och se avsnittet, och du kommer ha tillgång till alla inspelningar och anteckningar på livstid!

Kan jag lära mig även om jag inte kan medverka när du kör live?
Absolut kan du det, du kommer ha tillgång till samma material som om du var med live, det enda är att du inte kan ställa frågor direkt, men på sidan för inspelningarna kommer det att finnas möjlighet att ställa frågor när du vill.

Frågor om självhypnos

Hur gör man självhypnos?
Det är precis det du lär dig i någon av mina kurser – men kortfattat så bestämmer du vad du vill hantera, hur lång tid det ska ta och hur du ska må när du är klar. Sedan behöver du försätta dig själv i trans..

Är självhypnos bra?
Självhypnos är ett enkelt sätt att förändra saker som du klarar av att förändra själv. Ofta räcker det hela vägen, och ibland behöver du kontakta någon som kan hjälpa dig på ett djupare plan.

Vad händer i kroppen vid hypnos?
Mentalt går du in i ett tillstånd där ditt undermedvetna fokuserar på det som du bestämt innan att du ska lösa. Fysiskt känns det oftast som djup avslappning, andningen blir lugnare och djupare, musklerna slappnar av och ofta tappar du helt uppfattning om tiden.

Kan man fastna i hypnos?
Nej, du kan inte fastna i hypnos, men effekterna av det du förändrat under hypnosen stannar kvar. Du kommer endera “vakna” efter självhypnosen eller somna helt och i båda fallen upphör transen.

Lär dig hantera ditt undermedvetna i dag!

“Det är som att ha fått en superkraft”

Följ med i vad som händer

Missa inte alla nyheter som löpande publiceras

För att få tillgång till mina fria inspelade hypnoser och min kurs i självhypnos så behöver du registrera dig via länken nedan, nyhetsbrevet ingår då så klart

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Ifrågasätta det du tror på

Vilka trosystem bär jag omkring på och hur kan jag ifrågasätta dessa på ett sätt som gör mitt liv rikare och friare?

Små förändringar som leder till stora förbättringar

Vad skulle hända om du blev uppmärksam på små förändringar i ditt beteende som förändrar ditt liv i rätt riktning och hur kan dessa små förändringar bygga nya erfarenheter som gör det tydligt att du förändrats?

Är det något du behöver berätta

Vad är det du skulle behöva berätta för någon och hur skulle det göra ditt liv lättare och hur skulle det kännas efteråt?

Hur kan du sluta prokrastinera

Hur kan du redan i dag börja göra saker i rätt ordning så att ditt liv blir bättre och du agerar mer i linje med den person du vill vara?

Hur kan du arbeta med dig själv

Hur kan du arbeta med dig själv så att du utvecklas till den person du vill vara?

Hur kan du leva upp till din självbild

Hur ser du på dig själv och i vilka situationer lever du inte upp till din egen självbild och hur skulle du vilja agera i stället i de situationerna? Vilka förändringar kan du göra för att bli mer kongruent?

Vilka stora förändringar vill du göra nu

Vilka stora förändringar vill du göra i ditt liv nu och varför och om du tänker efter är dessa skäl dina egna eller ligger de utanför dig själv och vilka stora förändringar har du gjort tidigare i ditt liv och varifrån har motivationen kommit till dessa och hur kan du använda den kunskapen för att göra de förändringar som du vill göra nu?

Balans mellan slö och effektiv

Hur kan du hitta balans mellan att vara slö och att vara effektiv och hur kan du hitta känslan av att det är okej att inte vara supereffektiv hela tiden så att du också får tillfälle att bara vara utan att producera något alls och vilka sätt kan du välja och hur kan det ge positiva effekter på ditt liv redan i dag?

Effektiv med glädje

Vilka delar av ditt liv skulle du vilja bli mer effektiv i och vilka tekniker kan du använda dig av. Hur kan du lära dig att bli så effektiv som du vill vara utan att tappa glädjen i det du gör?

Vad är det du måste och vad är det du vill

Vilka måsten upplever du i livet och hur kan du göra om dem till något du istället vill? Kan du byta ut ordet ”måste” till ordet ”vill” och se vilka förändringar det ger i ditt humör och hur du ser på de saker du redan gör?