LÄR DIG SJÄLVHYPNOS NU

Boka en kurs i självhypnos

Film om självhypnos

Se filmen för att få mer kött på benen om Självhypnos innan du bokar kursen.

Lär dig självhypnos gratis

Om du vill lära dig självhypnos utan att gå den utökade kursen så hittar du min kortare självhypnoskurs här:

LÄNK TILL KORTARE KURS I SJÄLVHYPNOS

 

Frågor om självhypnos

Hur gör man självhypnos?
Det är precis det du lär dig i någon av mina kurser – men kortfattat så bestämmer du vad du vill hantera, hur lång tid det ska ta och hur du ska må när du är klar. Sedan behöver du försätta dig själv i trans..

Är självhypnos bra?
Självhypnos är ett enkelt sätt att förändra saker som du klarar av att förändra själv. Ofta räcker det hela vägen, och ibland behöver du kontakta någon som kan hjälpa dig på ett djupare plan.

Vad händer i kroppen vid hypnos?
Mentalt går du in i ett tillstånd där ditt undermedvetna fokuserar på det som du bestämt innan att du ska lösa. Fysiskt känns det oftast som djup avslappning, andningen blir lugnare och djupare, musklerna slappnar av och ofta tappar du helt uppfattning om tiden.

Kan man fastna i hypnos?
Nej, du kan inte fastna i hypnos, men effekterna av det du förändrat under hypnosen stannar kvar. Du kommer endera “vakna” efter självhypnosen eller somna helt och i båda fallen upphör transen.

Lär dig hantera ditt undermedvetna i dag!

Kurs i SJÄLVHYPNOS

Vad lär du dig?

Kursen handlar om effektiva sätt att ge ditt undermedvetna möjlighet och tid att lösa olika problem som du har, eller om det är saker som du vill bli bättre på.

Under kursen får du träna på teknikerna (totalt 6 st under kursen) och jag kommer delvis hjälpa till att få dig att gå in i en skön trance, för det är ingen muskel, men behöver tränas som en.

Andra saker vi går igenom är vad hypnos är, motiverande frågor (empowering questions), andning, tapping mm.

BOKA NU

Här nedan hittar du planerade kurser.

 

“Det är som att ha fått en superkraft”

Följ med i vad som händer

Missa inte alla nyheter som löpande publiceras

För att få tillgång till mina fria inspelade hypnoser och min kurs i självhypnos så behöver du registrera dig via länken nedan, nyhetsbrevet ingår då så klart

Prenumerera på Nyhetsbrevet

Ifrågasätta det du tror på

Vilka trosystem bär jag omkring på och hur kan jag ifrågasätta dessa på ett sätt som gör mitt liv rikare och friare?

Små förändringar som leder till stora förbättringar

Vad skulle hända om du blev uppmärksam på små förändringar i ditt beteende som förändrar ditt liv i rätt riktning och hur kan dessa små förändringar bygga nya erfarenheter som gör det tydligt att du förändrats?

Är det något du behöver berätta

Vad är det du skulle behöva berätta för någon och hur skulle det göra ditt liv lättare och hur skulle det kännas efteråt?

Hur kan du sluta prokrastinera

Hur kan du redan i dag börja göra saker i rätt ordning så att ditt liv blir bättre och du agerar mer i linje med den person du vill vara?

Hur kan du arbeta med dig själv

Hur kan du arbeta med dig själv så att du utvecklas till den person du vill vara?

Hur kan du leva upp till din självbild

Hur ser du på dig själv och i vilka situationer lever du inte upp till din egen självbild och hur skulle du vilja agera i stället i de situationerna? Vilka förändringar kan du göra för att bli mer kongruent?

Vilka stora förändringar vill du göra nu

Vilka stora förändringar vill du göra i ditt liv nu och varför och om du tänker efter är dessa skäl dina egna eller ligger de utanför dig själv och vilka stora förändringar har du gjort tidigare i ditt liv och varifrån har motivationen kommit till dessa och hur kan du använda den kunskapen för att göra de förändringar som du vill göra nu?

Balans mellan slö och effektiv

Hur kan du hitta balans mellan att vara slö och att vara effektiv och hur kan du hitta känslan av att det är okej att inte vara supereffektiv hela tiden så att du också får tillfälle att bara vara utan att producera något alls och vilka sätt kan du välja och hur kan det ge positiva effekter på ditt liv redan i dag?

Effektiv med glädje

Vilka delar av ditt liv skulle du vilja bli mer effektiv i och vilka tekniker kan du använda dig av. Hur kan du lära dig att bli så effektiv som du vill vara utan att tappa glädjen i det du gör?

Vad är det du måste och vad är det du vill

Vilka måsten upplever du i livet och hur kan du göra om dem till något du istället vill? Kan du byta ut ordet ”måste” till ordet ”vill” och se vilka förändringar det ger i ditt humör och hur du ser på de saker du redan gör?