Tack för din bokning

Stressa ner med en fysiologisk suck, ett sätt att andas som tar ner puls och stressnivå på sekunder

Välkommen till ditt event med mig Jonas Höglund!

Använd gärna resurserna här nedan tills vi ses!

Tack igen för ditt förtroende!

Du borde nu ha fått ett bekräftelsemejl på din bokning och jag ser fram emot att träffa dig.

Här nedanför finns lite information som kan vara bra att ha.

ONLINE EVENT

I ditt mejl så finns en länk till ditt Zoom-event och du kommer också få ett påminnelsemejl med länken innan eventet. Du får gärna ha kameran på och vara beredd att ställa frågor eller kommentera i chatten. Normalt är ljudet på deltagarna avstängt när du kommer in.

Tänk på att vara inloggad i tid. När eventet börjar så kör vi!

 

SE GÄRNA MINA VIDEOR PÅ YOUTUBE

Det finns massor av relevant material på Youtube som du kan se redan nu!

MINA FILMER PÅ YOUTUBE

 

Lyssna på några av mina hypnoser

På följande länk hittar du de hypnoser jag gjort för olika ändamål. Välj ett par och lyssna på dem i lugn och ro för att börja din process. Jag rekommenderar speciellt hypnosen “Till ditt centrum” som är en allmän hypnos där du kan välja vad du vill hantera.

Du får tillgång till alla hypnoser genom att registrera dig!

LÄNK TILL REGISTRERING FÖR GRATIS RESURSER

 

Har du frågor?

Läs gärna min FAQ eller ställ din egen fråga där, eller kontakta mig direkt. Adress och telefonnummer hittar du längst ner på sidan.

LÄNK TILL FAQ

Ha det fint tills vi ses!