Tack för din bokning

Du borde nu ha fått ett bekräftelsemejl på din bokning och jag ser fram emot att träffa dig.

Här nedanför finns lite information som kan vara bra att ha.

MÖTE via Zoom

I ditt mejl så finns en länk till ditt Zoom-möte och du kommer också få ett påminnelsemejl med länken innan mötet. För att vi ska ha ett bra möte så är det bra om du kan prata ostört och ha kamera på telefonen eller datorn på. Det är en fördel om kameran är ställd så att jag kan se dina händer. 

SNUSNING OCH RÖKNING

Har du bokat tid för att hantera rökning eller snusning så kommer behandlingen bli effektivare om du inte röker eller snusar samma dag som din behandling.

SE GÄRNA MINA VIDEOR PÅ YOUTUBE

Du kan förbereda dig genom att se några av mina videor på YouTube, specielt den om andning. Oavsett så kommer den att hjälpa dig i hela ditt liv.

Länk till ÅreCoach spellista före besök på YouTube

Lyssna på några av mina hypnoser

På följande länk hittar du de hypnoser jag gjort för olika ändamål. Välj ett par och lyssna på dem i lugn och ro för att börja din process. Jag rekommenderar specielt hypnosen “Till ditt centrum” som är en allmän hypnos där du kan välja vad du vill hantera.

Länk till hypnoser – koden är “FRIARELIV”

Har du frågor?

Läs gärna min FAQ eller ställ din egen fråga där, eller kontakta mig direkt. Adress och telefonnummer hittar du längst ner på sidan.

LÄNK TILL FAQ

Ha det fint tills vi ses!