Tack för din bokning

Du borde nu ha fått ett bekräftelsemejl på din bokning och jag ser fram emot att träffa dig i Östersund, Åre eller ONLINE.

Här nedanför finns lite information som kan vara bra att ha.

SNUSNING OCH RÖKNING

Har du bokat tid för att hantera rökning eller snusning så kommer behandlingen bli effektivare om du inte röker eller snusar samma dag som din behandling.

SE GÄRNA MINA VIDEOR PÅ YOUTUBE

Du kan förbereda dig genom att se några av mina videor på YouTube, specielt den om andning. Oavsett så kommer den att hjälpa dig i hela ditt liv.

Länk till ÅreCoach spellista före besök på YouTube

Lyssna på några av mina hypnoser

På följande länk hittar du de hypnoser jag gjort för olika ändamål. Välj ett par och lyssna på dem i lugn och ro för att börja din process. Jag rekommenderar specielt hypnosen “Till ditt centrum” som är en allmän hypnos där du kan välja vad du vill hantera.

Länk till hypnoser – koden är “FRIARELIV”

MÖTE ONLINE

Har du bokat ett möte ONLINE så behöver du sitta så att du kan prata ostört och ha kamera på telefonen eller datorn så att den visar hela din överkropp för att jag på bästa sätt ska kunna guida dig.

Adresser för möten i Åre och Östersund

I Östersund hittar du mig på EcoCafeet – LÄNK TILL PLATS I GOOGLE MAPS

I Åre hittar du mig vid Hållands Folkhögskola hemma hos mig – LÄNK TILL PLATS I GOOGLE MAPS


Har du frågor?

Läs gärna min FAQ eller ställ din egen fråga där, eller kontakta mig direkt. Adress och telefonnummer hittar du längst ner på sidan.

LÄNK TILL FAQ

Ha det fint tills vi ses!