BOKA Behandling

MED NLP & HYPNOS

Stressa ner med en fysiologisk suck, ett sätt att andas som tar ner puls och stressnivå på sekunder

Börja ditt friare liv nu!

Jag är övertygad om att vi alla mår bättre av att ha fler valmöjligheter och att bli fri från gamla mönster är vägen framåt.

Boka din behandling

Eftersom jag önskar att vi ska vara effektiva tillsammans, så föreslår jag alltid att du bokar ett GRATIS STRATEGISAMTAL innan du bokar behandlingen.

Anledningen är att vi redan då, utan att du betalar något, kan bestämma det bästa sättet att hjälpa just dig, och jag kan avgöra om det jag erbjuder är något som du kommer att ha nytta av.

Priser och villkor

90 minuter 1200 kr – normalt vårt första möte om det inte gäller rädsla eller fobier

60 minuter 865 kr – fobier och rädslor samt uppföljningsmöten på redan påbörjad behandling

Paket med första möte + uppföljning 1900 kr. Rekommenderas för bäst resultat – men boka ett strategisamtal för att vara säker om du inte gjort det!

Saknar du tider i Östersund eller Åre så välj plats Online för fler tider och Hypnos fungerar minst lika bra över Zoom som på ett fysiskt möte.

  • En av fördelarna är att du kan ta mötet hemma eller på jobbet utan att behöva lägga ner tid och pengar på transporter.
  • En annan att du kommer lägga märke till förändringen där den behövs, i din naturliga miljö.

Jag debiterar alltid i förskott och endast betalda bokningar är garanterade.

Skulle du avboka mer än 24 timmar innan så hittar vi en ny tid eller så får du pengarna tillbaks. Avbokning med kortare varsel är självklart okej vid sjukdom eller annan oförutsedd händelse utanför din kontroll.

BOKA DIn behandling

Boka utifrån var du vill träffas

Online

ÅRE / HÅLLAND

ÖSTERSUND

HANTERA DINA BOKNINGAR

Följ med i vad som händer

Missa inte alla nyheter som löpande publiceras

För att få tillgång till mina fria inspelade hypnoser och min kurs i självhypnos så behöver du registrera dig via länken nedan, nyhetsbrevet ingår då så klart

Prenumerera på Nyhetsbrevet