Blogg om hypnos och NLP

Välkommen till min blogg som är nystartad. Här publicerar jag tankar och ideer om Hypnos och NLP så att du kan läsa dem när det passar dig.

Många av inläggen kommer direkt från mina nyhetsbrev, så prenumerera du med för att få allt direkt i din mejl.

Ha en fin dag // Jonas

 

Bättre kommunikation med OCH

Bättre kommunikation med OCH

Att använda rätt ord är viktigt, även de små orden spelar roll. I detta förklarar jag min syn på skillnaden mellan OCH och MEN.

Lär dig ta kritik som feedback

Lär dig ta kritik som feedback

Kritik eller feedback, det är du som bestämmer hur du tar emot det som andra säger om dig och till dig, och hur du hanterar det är nyckeln till hur du kan använda dig av det.

Texten kan vara provocerande men läs till slutet så kommer du känna dig bättre.

Är motivation på riktigt?

Är motivation på riktigt?

Finns motivation och en metod att tänka bort motivation ur bilden för att bara börja göra saker som är mer gynnsamma i ditt liv just nu.

Är hypnos på riktigt?

Är hypnos på riktigt?

Är hypnos på riktigt? Hypnos är bara ett ord och precis som allt annat så är det hur du hittar ett tillstånd av lärande och utveckling som avgör hur du på bästa sätt kan använda det.

Bygga mental styrka

Bygga mental styrka

Att bli starkare fysiskt eller mentalt är samma sak, på en meta(forisk) nivå. Hur gör du för att bygga mental och fysisk styrka?

Metaforer och deras makt

Metaforer och deras makt

Hur du kan påverka andra genom att berätta historier. Metaforer fungerar på barn, vuxna och människor som behöver hjälp på vägen.

Personlig förändring i små steg

Personlig förändring i små steg

Små steg till förändring kan börja med andningen, med att göra något lite annorlunda och se hur det känns eller att prova på självhypnos. Du väljer själv!

Det som måste förändras är jag

Det som måste förändras är jag

Det som måste förändras är jag, eller i det fall du läser det, du. Du kan bara styra din egen förändring, med hypnos eller på annat sätt

Något måste förändras

Något måste förändras

Finns det någon del av ditt liv som behöver förändras för att det ska bli hållbart? Första steget i förändring är att upptäcka att något måste hända, vad skulle du önska ha hänt?

Förändringen måste ske nu

Förändringen måste ske nu

När det handlar om verklig förändring så handlar det om din självbild. Med hypnos och NLP så kan vi hjälpas åt att förstärka eller förändra din självbild så att du verkligen blir den person du vill vara, för din egen skull

Det finns inget magiskt piller

Det finns inget magiskt piller

Livet är fullt av problem, och löser vi ett så dyker ett nytt upp. Vilka verktyg har du för att må bättre och få mer glädje i vardagen?

Följ med i vad som händer

Missa inte alla nyheter som löpande publiceras

För att få tillgång till mina fria inspelade hypnoser och min kurs i självhypnos så behöver du registrera dig via länken nedan, nyhetsbrevet ingår då så klart

Prenumerera på Nyhetsbrevet