ANVÄND INSPELAD HYPNOS SMART

Vill du lära dig saker medan du vilar?

Vill du göra det så effektivt som möjligt?

Jonas Höglund
METHOD COACH
HYPNOS & NLP

Instruktioner för ÅreCoach inspelade hypnoser

Varje vecka spelar jag in en ny kortare hypnos som du kan lyssna på när det passar dig. Hypnoserna har olika teman och är det något specielt du skulle vilja att jag spelar in, hör gärna av dig!

För att kunna lyssna på mina hypnoser behöver du registrera dig. Har du redan registrerat dig så kan du bara logga in obh bläddra!

REGISTRERA DIG FÖR ATT FÅ TILLGÅNG TILL HYPNOSERNA HÄR

LOGGA IN OCH SE HYPNOSERNA HÄR

Tips för bättre resultat

Se min video nedan eller läs texten, det är ungefär samma information, eller gör båda för att kanske få en bättre insikt.

Ställ gärna frågor längst ner på sidan så besvarar jag dem så snart jag hinner.

OBS OBS OBS

Inspelade hypnoser är fantastiska som enkla och billiga verktyg. Se det som hypnosens – äsch jag hittar ingen bra liknelse – sätt att hantera små vardagliga problem, men de är inte individanpassade vare sig i hypnosen eller i problemlösningen, vilket innebär att de kanske inte passar just dig.

Säkerheten först

Tänk på att hypnos är ett tillstånd där ditt medvetande är mindre närvarande och ditt undermedvetna är fokuserat på att lösa precis det du är ute efter att lösa. Det betyder att du kan missa saker du annars skulle lägga märke till.

Så lyssna inte på hypnos när du kör bil, cyklar eller befinner dig i trafiken eller andra platser där du kan utsättas för fara.

Ha det bekvämt

Du kan utföra hypnosen liggande eller sittande, du bestämmer själv. Det viktiga är att du är bekväm så tveka inte att korrigera din kroppshållning eller klia dig om du behöver, och känn hur du blir mer avslappad efteråt.

Träna

Hypnos och trance är ingen muskel men ju mer du tränar på att låta dig själv gå ner i en skön trance desto fortare går det.

Börja gärna med “Till ditt centrum” för att hantera alla möjliga problem”, den är också bra för att träna upp din förmåga att gå in i trance.

Ta en ostörd stund för dig själv

Var så ostörd du kan vara, och om du skulle bli avbruten av någon anledning, pausa och fortsätt sedan som om inget hade hänt, låt dig själv sjunka ner i en lika djup avslappning direkt.

Använd hörlurar eller högtalare

Använd gärna hörlurar men om du ska använda hypnoser innan du somnar så lyssna i högtalare. Jag rekommenderar dock inte att ha telefonen i sovrummet för att du ska få en riktigt bra sömn, så ha gärna en extern högtalare.

Tänk på din andning

Titta gärna på youtubeklippet här, och tänk på att andas med magen, och lägg gärna märke till hur andningen blir mer och mer avslappnad.

Efter hypnosen?

Säkerhet

Tänk på att du efteråt har gjort ett stort arbete och att du därför är extra uppmärksam på din omgivning så att du har koll på bilar, cyklister och andra saker som kan skada dig.

Notera förändringar

Efter hypnosen, lägg märke till alla små och stora förändringar som börjar ske, om det är bara är så att du tänker annorlunda kring saker, reagerar annorlunda på ett ord du hör eller noterar saker du tidigare inte lagt märke till. 

Det bästa sättet att få en långvarig förändring är att du fortsätter notera varje ny sak som händer inom dig så kommer ditt beteende och tankemönster att fortsätta gå i den riktning du vill. 

Ett ännu bättre sätt om du är en person som skriver dagbok, eller vill börja: skriv ner de förändringar du lagt märke till!

Hypnoshjälp

Hypnos kan utföras på olika sätt med olika syften. Några exempel är självhypnos, med en coach och hypnos med ljudfiler.

Det effektivaste är med en coach/hypnotisör eftersom processen kalibreras till just dina behov och förutsättningar.

Men med självhypnos och ljudfiler kan du nå bra resultat och ibland är det allt du behöver.

Prenumerera på nyhetsbrevet

Vill du ha tillgång till mina hypnosfiler så behöver du prenumerera på mitt nyhetsbrev. Du kan avprenumerera när du vill och ändå ha tillgång till filerna, men det kommer mycket matnyttigt och många erbjudanden i nyhetsbreven.

Ställ din fråga här

5 Kommentarer

 1. Jonas Höglund

  Välkommen att ställa din fråga eller önska hypnoser här.

  Och kom ihåg att ha en underbar dag!

  Svara
 2. Adrien Montcoudiol

  Tack för fina hypnoser, jag skulle gärna vilja ha nen hypnos som hjälpte mig sova bättre.

  Ha en underbar dag

  Adrian

  Svara
  • Jonas Höglund

   Hej Adrian, kul att du gillar mina hypnoser. Det finns en som heter Stressfri före sömn som är bra för att sova bättre. Även stressfri under dagen gör dig lugnare.

   Sedan kanske inte just dessa hjälper just dig, inspelade hypnoser slår väldigt brett och ibland kanske de inte adresserar just det du behöver hjälp med. Då kan det vara bättre att boka ett möte Online eller i Åre/Östersund om du bor i närheten.

   Jag har i alla fall skrivit upp din önskan och det kommer en ny hypnos för bättre sömn och om du vill specifiera lite mer vad du upplever för probler här eller i ett privat meddelande så kan jag sikta på att göra så att den passar dig.

   Ha en fin dag // Jonas

   Svara
 3. Marie Karlsson

  Hej! Jag är nyfiken på hypnos och hur mycket det kan hjälpa. Jag har problem med låg självkänsla och en del kroppskomplex och hade gärna “provsmakat” på någon inspelad hypnos så jag vet om jag vill boka in ett besök för riktig hypnos på plats.
  Full förståelse för att det inte går att få precis vad man önskar, men hade varit fiffigt om man kan få prova på lite så man märker om det gör skillnad 🙂
  MVH Marie

  Svara
  • Jonas Höglund

   Hej Marie, vad bra att du vill prova hypnos.

   Du behöver bara registrera dig som användare helt gratis på https://arecoach.se/memberregister för att prova mina hypnoser.

   Med fördel så börjar du med “Till ditt centrum” och bestämmer innan vad du vill hantera.

   Det finn också en del andra hypnoser som är inriktade på självkänsla/självförtroende som du också kan använda.

   Dessutom om du vill prova på en personlig hypnos så får du ett erbjudande när du registrerar dig.

   Hör av dig om du har fler frågor och ha en fin dag // Jonas

   Svara

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *