Kontrollbehov eller kontrollberoende och hypnos

Det finns inget magiskt piller

Vad betyder nu detta? Menar jag verkligen att det inte går att lösa alla nuvarande och framtida problem med till exempel hypnos i dag? Kan jag inte ta en tablett och må bra resten av livet? Går det inte att äta rätt saker och aldrig bli sjuk?

Svaret på alla frågorna ovan är: jag vet inte. Det jag tror är att livet är fullt av problem som hela tiden behöver lösas på bästa sätt. Och när vi löst ett problem så är det problemet löst, och så dyker det upp nya prövningar för oss.

Tricket är hur vi hanterar de problem som dyker upp och vilka verktyg vi har stoppat ner i lådan för att hjälpa oss själva att må bättre.

Det är därför jag nästan alltid ger dig som klient verktyg för att kunna lösa saker som kan dyka upp även efter att vi löst det du kom för just då!

Det är också därför jag publicerar filmer på Youtube för att du ska få egna verktyg att lösa problem!

Ta hjälp och självhjälp

Kanske kommer du ihåg att jag tidigare skrivit om att gå till naprapaten om du fått ryggskott. Det är värdelöst att ha ont i dagar eller veckor om hjälpen tar en timme och kostar under tusenlappen. Detsamma med tandläkaren, lite dyrare kanske men det finns få personer på planeten som är så bra på att ta bort jobbig smärta som en tandläkare, vilket gör dem till mina favoritpersoner!

Så behöver du hjälp, ta hjälp av någon som kan hjälpa dig med det du behöver ha hjälp med!

Däremellan så använd det du fått lära dig om hur du tar hand om din kropp:

  • träna regelbundet
  • stärk upp svagare muskler – ofta mage och rygg
  • borsta tänderna
  • använd tandtråd
  • ät mindre söta saker
  • lär dig självhypnos
  • förstå din hjärna (och andras)
  • sluta röka, snusa, överkonsumera

Ja du förstår, och klarar du inte av det på egen hand så finns jag här, eller en PT, eller tandhygienisten eller någon annan som kan hjälpa dig med bättre verktyg för ett friare liv med mindre smärta och mindre sorger.

Eller som jag hellre uttrycker mig, ett friare och bättre liv.

 

LÄNK TILL HYPNOS FÖR MER GLÄDJE I VARDAGEN – För dig som vill börja få nya verktyg redan i dag!

Att lära sig hantera livets upp- och nedgångar är enkelt, det finns hissar och det finns trappor.

Kurser och webinarier

Ditt nya jag

Ditt nya jag

Vill du ha mer kontroll över ditt liv? Vill du ha kraften att klara av motgångar på ett bättre och mer positivt sätt? Då är detta en samling workshops för dig!

Släpp Oro och Ångest – WEBINAR 90 minuter

Släpp Oro och Ångest – WEBINAR 90 minuter

Lär dig tekniker och lär dig använda dem för att släppa din oro och ångest (och irritation). Du kommer också få möjlighet att bearbeta detta under workshopen med hypnos och NLP och Jonas Höglund på ÅreCoach

Skapa bättre vanor och mål – ONLINE kurs 90 minuter

Skapa bättre vanor och mål – ONLINE kurs 90 minuter

Använd vanor och system där de är bäst och mål där de är som bäst. I denna kurs får du lära dig skillnaden och börja använda kunskapen direkt.
Kursen är online och du har tillgång till inspelning och material så länge du vill.

Hantera Sorg – gratis webinar

Hantera Sorg – gratis webinar

Ett webinar för att du ska få verktyg för att hantera sorg på ett bra sätt. Ett möte online för ALLA eftersom det är fantastisk kunskap att ha den dagen du behöver sörja.
Kursen är för dig som befinner sig i sorg, har en känsla av att du inte sörjt färdigt eller tror att du behöver verktyg för att sörja i framtiden.