Utvecklande frågor från ÅreCoach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor.

Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Ifrågasätta det du tror på

Hypnos online, i Östersund och Åre, grön skog med starkt ljus

Det finns få saker som är så uppfriskande som när man får vet att jag haft fel under så många år. Till exempel så trodde jag länge att Bryan Adams sjöng “I got my first real sex dream” (räck upp handen om du också trodde det) tills jag var över 30.  

Nu vet jag bättre. Jag trodde också länge att människor grät för att de ville ha saker och att vuxna som grät därför bara ville luras. 

Så gick jag på omvärderande parsamtal och upptäckte att  jag inte behövde må dåligt av att folk grät och jag förstod att jag hade haft fel. Och det hade kostat mig många relationer.

Så frågan är vilka trosystem jag bär på i dag som är sanna och vilka som bara är just det: något du bara tror på?

 

Utvecklande fråga

Vilka trosystem bär du omkring på och hur kan du ifrågasätta dessa på ett sätt som gör ditt liv rikare och friare?

Jag publicerar löpande nya utvecklande, inspirerande och tankeväckande frågor här på ÅreCoach.

Hitta den eller de frågor som du bottnar i eller gör dina egna och ge det tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Nästan alla foton finns att köpa på www.årefoto.se

REGISTRERA DIG FÖR

gratis inspelade hypnoser, ny hypnos varje vecka

gratis ONLINE-kurs i självhypnos

erbjudanden och matnyttiga tips i din inkorg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *