Utvecklande frågor från Åre Coach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor. Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Veckans utvecklande fråga vecka 20 2022

Foto av flygande ripa i sommarskrud från ÅreFoto.se och Jonas Höglund - publicerat på Årecoach - din hypnoscoach i Åre och Östersund

Ibland känns det som att jag tar ett steg framåt och två steg tillbaks i min personliga utveckling. Det är vid sådana tillfällen jag brukar ta tag i mig själv och verkligen fundera över vem jag vill vara, hur jag vill att andra ska uppfatta mig och hur jag ska arbeta för att komma närmre den personen än jag är i dag. 

En metod jag använder som jag lärt mig ur texter av Dalai Lama är att föreställa mig min begravning och se vilka som är där och vad de säger om mig. Det ger mig insikt i hur jag ska leva.

Hur kan du arbeta med dig själv så att du utvecklas till den person du vill vara?

Repetera frågan högt för dig själv minst tre gånger så att den fastnar i ditt undermedvetna.

Varje vecka kommer en ny utvecklande, inspirerande och tankeväckande fråga här på ÅreCoach. Bläddra gärna bland de andra frågorna men ta din tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Alla foton från veckans utvecklande fråga finns att köpa på www.årefoto.se