Utvecklande frågor från ÅreCoach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor.

Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Hur kan du arbeta med dig själv

Hypnos online, i Östersund och Åre, grön skog med starkt ljus

Ibland känns det som att jag tar ett steg framåt och två steg tillbaks i min personliga utveckling. Det är vid sådana tillfällen jag brukar ta tag i mig själv och verkligen fundera över vem jag vill vara, hur jag vill att andra ska uppfatta mig och hur jag ska arbeta för att komma närmre den personen än jag är i dag.

En metod jag använder som jag lärt mig ur texter av Dalai Lama är att föreställa mig min begravning och se vilka som är där och vad de säger om mig. Det ger mig insikt i hur jag ska leva.

Utvecklande fråga

Hur kan du arbeta med dig själv så att du utvecklas till den person du vill vara?

Jag publicerar löpande nya utvecklande, inspirerande och tankeväckande frågor här på ÅreCoach.

Hitta den eller de frågor som du bottnar i eller gör dina egna och ge det tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Nästan alla foton finns att köpa på www.årefoto.se

REGISTRERA DIG FÖR

gratis inspelade hypnoser, ny hypnos varje vecka

gratis ONLINE-kurs i självhypnos

erbjudanden och matnyttiga tips i din inkorg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *