Utvecklande frågor från ÅreCoach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor.

Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Är det något du behöver berätta

Hypnos online, i Östersund och Åre, grön skog med starkt ljus

Jag har en tendens att hålla tillbaks mina tankar och istället irritera mig på min omgivning. Man kan nästan se det som att jag prokrastinerar.

Så gick jag omkring och var irriterad på en nära relation och istället för att ta upp det så höll jag tillbaks tills det blev för mycket.

Men istället för att ta upp det i affekt så gick jag ut och sprang, vilket alltid lugnar mig, och sedan så inledde jag ett samtal. Och så kom vi fram till en lösning gemensamt som vi ska prova.

Och det var så skönt. Mest att få uttrycka mig och få berätta hur jag kände och upplevde saker, och att bli lyssnad på.

Så nu ska jag använda min självhypnostid till att hjälpa mig själv att bli bättre på att berätta saker i tid, utan att det ska bli en grej.

Så veckans utvecklande fråga blev:

Utvecklande fråga

Vad är det du skulle behöva berätta för någon och hur skulle det göra ditt liv lättare och hur skulle det kännas efteråt?

Jag publicerar löpande nya utvecklande, inspirerande och tankeväckande frågor här på ÅreCoach.

Hitta den eller de frågor som du bottnar i eller gör dina egna och ge det tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Nästan alla foton finns att köpa på www.årefoto.se

REGISTRERA DIG FÖR

gratis inspelade hypnoser, ny hypnos varje vecka

gratis ONLINE-kurs i självhypnos

erbjudanden och matnyttiga tips i din inkorg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *