Empowering questions

Utvecklande frågor av Jonas Höglund

En enkel metod att bli av med oönskade känslor och tankar är att röra ögonen i ett speciellt mönster

Har du funderat över vilka frågor som verkligen gör skillnad i ditt liv?

Hur kan du ställa en fråga som göra att du utvecklas i rätt riktning?

Om empowering questions

I dessa inlägg så får du exempel på utvecklande frågor du kan använda, modifiera eller ha som inspiration för din egen utveckling.

Ibland har jag skrivit en liten annekdot om hur frågan har dykt upp i min hjärna.

Skriv ner din egen fråga på en papperslapp, ha den i bakfickan, i en kökslåda eller klädlåda, bredvid sängen eller på badrumsspegeln. Jag gillar att ha mina i periferin, men det är en smaksak.

Börja lägga märke till hur du redan i dag börjar tänka/göra/känna annorlunda.

PS: jag förklarar mer om Empowering Questions i min GRATIS SJÄLVHYPNOSKURS DEL 3, allt du behöver göra är att REGISTRERA DIG om du inte redan gjort det.

 

Lycka till // Jonas

Hypnos online, i Östersund och Åre, grön skog med starkt ljus

Jag har en tendens att hålla tillbaks mina tankar och istället irritera mig på min omgivning. Man kan nästan se det som att jag prokrastinerar.

Så gick jag omkring och var irriterad på en nära relation och istället för att ta upp det så höll jag tillbaks tills det blev för mycket.

Men istället för att ta upp det i affekt så gick jag ut och sprang, vilket alltid lugnar mig, och sedan så inledde jag ett samtal. Och så kom vi fram till en lösning gemensamt som vi ska prova.

Och det var så skönt. Mest att få uttrycka mig och få berätta hur jag kände och upplevde saker, och att bli lyssnad på.

Så nu ska jag använda min självhypnostid till att hjälpa mig själv att bli bättre på att berätta saker i tid, utan att det ska bli en grej.

Så veckans utvecklande fråga blev:

Utvecklande fråga

Vad är det du skulle behöva berätta för någon och hur skulle det göra ditt liv lättare och hur skulle det kännas efteråt?