Utvecklande frågor från Åre Coach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor. Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Veckans utvecklande fråga vecka 4 2022

Vilket blir ditt mantra som kommer göra 2022 till ett fantastiskt år? Kan du göra det så kort att det kanske bara blir ett ord, ett ord som du kan använda i din vardag?
Och tänker du börja använda dig av det nu?

Till exempel är mitt mantra: ja gärna! Eftersom om jag ska göra något, gör jag det med glädje, annars säger jag bara nej eller funderar på det.

Jag har lånat både veckans fråga och mitt mantra från Mike Mandels pod Brain Software with Mike Mandel. Värd att lyssna på om du är intresserad av hypnos! Länk till Brain Software på Spotify

Repetera frågan högt för dig själv minst tre gånger så att den fastnar i ditt undermedvetna.

Varje vecka kommer en ny utvecklande, inspirerande och tankeväckande fråga här på ÅreCoach. Bläddra gärna bland de andra frågorna men ta din tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Alla foton från veckans utvecklande fråga finns att köpa på www.årefoto.se