Empowering questions

Utvecklande frågor av Jonas Höglund

En enkel metod att bli av med oönskade känslor och tankar är att röra ögonen i ett speciellt mönster

Har du funderat över vilka frågor som verkligen gör skillnad i ditt liv?

Hur kan du ställa en fråga som göra att du utvecklas i rätt riktning?

Om empowering questions

I dessa inlägg så får du exempel på utvecklande frågor du kan använda, modifiera eller ha som inspiration för din egen utveckling.

Ibland har jag skrivit en liten annekdot om hur frågan har dykt upp i min hjärna.

Skriv ner din egen fråga på en papperslapp, ha den i bakfickan, i en kökslåda eller klädlåda, bredvid sängen eller på badrumsspegeln. Jag gillar att ha mina i periferin, men det är en smaksak.

Börja lägga märke till hur du redan i dag börjar tänka/göra/känna annorlunda.

PS: jag förklarar mer om Empowering Questions i min GRATIS SJÄLVHYPNOSKURS DEL 3, allt du behöver göra är att REGISTRERA DIG om du inte redan gjort det.

 

Lycka till // Jonas

Hypnos online, i Östersund och Åre, grön skog med starkt ljus

Ibland fastnar jag i “måsten”, att jag måste göra det, eller måste göra det. Ett måste blir lätt ett tvång och påtvingade saker är svåra att göra med glädje. Därför behöver jag byta ut “måste” mot “vill” – för det finns väldigt få saker jag måste, som att andas, äta, dricka – alla andra saker kan jag välja att göra. Jag vill jobba för att det ger mig ekonomiska fördelar och en känsla av glädje bland annat.

Som du kanske märkt hoppade jag över vecka elvas fråga – jag måste inte lägga ut en fråga varje vecka och förra veckan hade jag fullt upp med familj och annat arbete så jag valde helt enkelt att hoppa över den.

Utvecklande fråga

Vilka måsten upplever du i livet och hur kan du göra om dem till något du istället vill? Kan du byta ut ordet “måste” till ordet “vill” och se vilka förändringar det ger i ditt humör och hur du ser på de saker du redan gör?