Utvecklande frågor från Åre Coach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor. Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Veckans utvecklande fråga vecka 12 2022

Foto av flygande ripa i sommarskrud från ÅreFoto.se och Jonas Höglund - publicerat på Årecoach - din hypnoscoach i Åre och Östersund

Vilka måsten upplever du i livet och hur kan du göra om dem till något du istället vill? Kan du byta ut ordet ”måste” till ordet ”vill” och se vilka förändringar det ger i ditt humör och hur du ser på de saker du redan gör?

Ibland fastnar jag i ”måsten”, att jag måste göra det, eller måste göra det. Ett måste blir lätt ett tvång och påtvingade saker är svåra att göra med glädje. Därför behöver jag byta ut ”måste” mot ”vill” – för det finns väldigt få saker jag måste, som att andas, äta, dricka – alla andra saker kan jag välja att göra. Jag vill jobba för att det ger mig ekonomiska fördelar och en känsla av glädje bland annat. 

Som du kanske märkt hoppade jag över vecka elvas fråga – jag måste inte lägga ut en fråga varje vecka och förra veckan hade jag fullt upp med familj och annat arbete så jag valde helt enkelt att hoppa över den.

Repetera frågan högt för dig själv minst tre gånger så att den fastnar i ditt undermedvetna.

Varje vecka kommer en ny utvecklande, inspirerande och tankeväckande fråga här på ÅreCoach. Bläddra gärna bland de andra frågorna men ta din tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Alla foton från veckans utvecklande fråga finns att köpa på www.årefoto.se

Prenumerera på nyheter från ÅreCoach

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner