Utvecklande frågor från ÅreCoach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor.

Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Vad är det du måste och vad är det du vill

Hypnos online, i Östersund och Åre, grön skog med starkt ljus

Ibland fastnar jag i “måsten”, att jag måste göra det, eller måste göra det. Ett måste blir lätt ett tvång och påtvingade saker är svåra att göra med glädje. Därför behöver jag byta ut “måste” mot “vill” – för det finns väldigt få saker jag måste, som att andas, äta, dricka – alla andra saker kan jag välja att göra. Jag vill jobba för att det ger mig ekonomiska fördelar och en känsla av glädje bland annat.

Som du kanske märkt hoppade jag över vecka elvas fråga – jag måste inte lägga ut en fråga varje vecka och förra veckan hade jag fullt upp med familj och annat arbete så jag valde helt enkelt att hoppa över den.

Utvecklande fråga

Vilka måsten upplever du i livet och hur kan du göra om dem till något du istället vill? Kan du byta ut ordet “måste” till ordet “vill” och se vilka förändringar det ger i ditt humör och hur du ser på de saker du redan gör?

Jag publicerar löpande nya utvecklande, inspirerande och tankeväckande frågor här på ÅreCoach.

Hitta den eller de frågor som du bottnar i eller gör dina egna och ge det tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Nästan alla foton finns att köpa på www.årefoto.se

REGISTRERA DIG FÖR

gratis inspelade hypnoser, ny hypnos varje vecka

gratis ONLINE-kurs i självhypnos

erbjudanden och matnyttiga tips i din inkorg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *