Utvecklande frågor från Åre Coach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor. Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Veckans utvecklande fråga vecka 13 2022

Foto av flygande ripa i sommarskrud från ÅreFoto.se och Jonas Höglund - publicerat på Årecoach - din hypnoscoach i Åre och Östersund

Jag har börjat springa igen efter en paus på grund av vinter och en nyckelbensoperation. Eftersom jag har ett spädbarn hemma så har jag inte så mycket tid till träning så istället för att ”bara” ut och lufsa så kör jag bara korta intervaller, 15×15 eller i dag 40×20 under 20 minuter. Jag vet också av tidigare erfarenhet att korta intervaller är det som ger mig bäst kondition med minst insats samtidigt som mina muskler inte blir utnötta som om jag är och springer långpass.

Vilka delar av ditt liv skulle du vilja bli mer effektiv i och vilka tekniker kan du använda dig av. Hur kan du lära dig att bli så effektiv som du vill vara utan att tappa glädjen i det du gör?

Repetera frågan högt för dig själv minst tre gånger så att den fastnar i ditt undermedvetna.

Varje vecka kommer en ny utvecklande, inspirerande och tankeväckande fråga här på ÅreCoach. Bläddra gärna bland de andra frågorna men ta din tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Alla foton från veckans utvecklande fråga finns att köpa på www.årefoto.se

Prenumerera på nyheter från ÅreCoach

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner