Utvecklande frågor från Åre Coach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor. Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Veckans utvecklande fråga vecka 14 2022

Foto av flygande ripa i sommarskrud från ÅreFoto.se och Jonas Höglund - publicerat på Årecoach - din hypnoscoach i Åre och Östersund

Veckans fråga hänger i hop med förra veckas och handlar om balans. Balans mellan arbete och vila, mellan att vara effektiv och att slöa. Jag tror inte på att hela tiden vara effektiv, jag tror att vi måste tillåta oss att bara ligga på soffan och slötitta på TV ibland, eller scrolla på telefonen. Tricket är att hitta balans så att inte förslöandet tar överhanden.

Jag kallar TV för ”Den stora döden” eftersom det är som att vara levande begravd, pacificerad till att bara ta emot information. Samtidigt kan det vara jäkligt skönt att bara sätta sig i soffan och slöa till en stund. Men vad sker det på bekostnad av? Att jag aldrig lär mig spela gitarr eller att jag inte skriver det här inlägget?

Hur kan du hitta balans mellan att vara slö och att vara effektiv och hur kan du hitta känslan av att det är okej att inte vara supereffektiv hela tiden så att du också får tillfälle att bara vara utan att producera något alls och vilka sätt kan du välja och hur kan det ge positiva effekter på ditt liv redan i dag?

Repetera frågan högt för dig själv minst tre gånger så att den fastnar i ditt undermedvetna.

Varje vecka kommer en ny utvecklande, inspirerande och tankeväckande fråga här på ÅreCoach. Bläddra gärna bland de andra frågorna men ta din tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Alla foton från veckans utvecklande fråga finns att köpa på www.årefoto.se

Prenumerera på nyheter från ÅreCoach

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner