Empowering questions

Utvecklande frågor av Jonas Höglund

En enkel metod att bli av med oönskade känslor och tankar är att röra ögonen i ett speciellt mönster

Har du funderat över vilka frågor som verkligen gör skillnad i ditt liv?

Hur kan du ställa en fråga som göra att du utvecklas i rätt riktning?

Om empowering questions

I dessa inlägg så får du exempel på utvecklande frågor du kan använda, modifiera eller ha som inspiration för din egen utveckling.

Ibland har jag skrivit en liten annekdot om hur frågan har dykt upp i min hjärna.

Skriv ner din egen fråga på en papperslapp, ha den i bakfickan, i en kökslåda eller klädlåda, bredvid sängen eller på badrumsspegeln. Jag gillar att ha mina i periferin, men det är en smaksak.

Börja lägga märke till hur du redan i dag börjar tänka/göra/känna annorlunda.

PS: jag förklarar mer om Empowering Questions i min GRATIS SJÄLVHYPNOSKURS DEL 3, allt du behöver göra är att REGISTRERA DIG om du inte redan gjort det.

 

Lycka till // Jonas

Hypnos online, i Östersund och Åre, grön skog med starkt ljus

Veckans fråga hänger i hop med förra veckas och handlar om balans. Balans mellan arbete och vila, mellan att vara effektiv och att slöa. Jag tror inte på att hela tiden vara effektiv, jag tror att vi måste tillåta oss att bara ligga på soffan och slötitta på TV ibland, eller scrolla på telefonen. Tricket är att hitta balans så att inte förslöandet tar överhanden.

Jag kallar TV för “Den stora döden” eftersom det är som att vara levande begravd, pacificerad till att bara ta emot information. Samtidigt kan det vara jäkligt skönt att bara sätta sig i soffan och slöa till en stund. Men vad sker det på bekostnad av? Att jag aldrig lär mig spela gitarr eller att jag inte skriver det här inlägget?

Utvecklande fråga

Hur kan du hitta balans mellan att vara slö och att vara effektiv och hur kan du hitta känslan av att det är okej att inte vara supereffektiv hela tiden så att du också får tillfälle att bara vara utan att producera något alls och vilka sätt kan du välja och hur kan det ge positiva effekter på ditt liv redan i dag?