Utvecklande frågor från Åre Coach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor. Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Veckans utvecklande fråga vecka 17 2022

Foto av flygande ripa i sommarskrud från ÅreFoto.se och Jonas Höglund - publicerat på Årecoach - din hypnoscoach i Åre och Östersund

I dag när jag diskade upp efter middagen så kom jag att fundera över förändring och hur den sker. Jag har fått lära mig att inte ta mig an kunder som inte är vid tröskeln till förändring, och i en podd jag lyssnade på så sa en hypnotisör som hjälpte rökare att om någon sa ”jag behöver sluta röka annars så lämnar min fru mig” så var det inte ett gott nog skäl till förändring så hen tog sig inte an den kunden.

Så gick tankarna vidare till min egna förändringar. När jag gjort stora förändringar i mitt liv, varför har jag gjort dem och varför har just de lyckats? Jag tänker att jag inte gjort dem för någon annan, någonsin, utan att det har kommit från att jag vill bli en bättre människa, bättre far, bättre kompis, bättre partner.

Hur kan jag då motivera min önskan att andra ska förändras för att bättre passa mig? Jag har inget svar på den frågan just nu utan låter den hänga – kommentera gärna med dina funderingar – så till veckans fråga:

 

Vilka stora förändringar vill du göra i ditt liv nu och varför och om du tänker efter är dessa skäl dina egna eller ligger de utanför dig själv och vilka stora förändringar har du gjort tidigare i ditt liv och varifrån har motivationen kommit till dessa och hur kan du använda den kunskapen för att göra de förändringar som du vill göra nu?

Repetera frågan högt för dig själv minst tre gånger så att den fastnar i ditt undermedvetna.

Varje vecka kommer en ny utvecklande, inspirerande och tankeväckande fråga här på ÅreCoach. Bläddra gärna bland de andra frågorna men ta din tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Alla foton från veckans utvecklande fråga finns att köpa på www.årefoto.se

Prenumerera på nyheter från ÅreCoach

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner