Empowering questions

Utvecklande frågor av Jonas Höglund

En enkel metod att bli av med oönskade känslor och tankar är att röra ögonen i ett speciellt mönster

Har du funderat över vilka frågor som verkligen gör skillnad i ditt liv?

Hur kan du ställa en fråga som göra att du utvecklas i rätt riktning?

Om empowering questions

I dessa inlägg så får du exempel på utvecklande frågor du kan använda, modifiera eller ha som inspiration för din egen utveckling.

Ibland har jag skrivit en liten annekdot om hur frågan har dykt upp i min hjärna.

Skriv ner din egen fråga på en papperslapp, ha den i bakfickan, i en kökslåda eller klädlåda, bredvid sängen eller på badrumsspegeln. Jag gillar att ha mina i periferin, men det är en smaksak.

Börja lägga märke till hur du redan i dag börjar tänka/göra/känna annorlunda.

PS: jag förklarar mer om Empowering Questions i min GRATIS SJÄLVHYPNOSKURS DEL 3, allt du behöver göra är att REGISTRERA DIG om du inte redan gjort det.

 

Lycka till // Jonas

Hypnos online, i Östersund och Åre, grön skog med starkt ljus

I dag när jag diskade upp efter middagen så kom jag att fundera över förändring och hur den sker. Jag har fått lära mig att inte ta mig an kunder som inte är vid tröskeln till förändring, och i en podd jag lyssnade på så sa en hypnotisör som hjälpte rökare att om någon sa “jag behöver sluta röka annars så lämnar min fru mig” så var det inte ett gott nog skäl till förändring så hen tog sig inte an den kunden.

Så gick tankarna vidare till min egna förändringar. När jag gjort stora förändringar i mitt liv, varför har jag gjort dem och varför har just de lyckats? Jag tänker att jag inte gjort dem för någon annan, någonsin, utan att det har kommit från att jag vill bli en bättre människa, bättre far, bättre kompis, bättre partner.

Hur kan jag då motivera min önskan att andra ska förändras för att bättre passa mig? Jag har inget svar på den frågan just nu utan låter den hänga – kommentera gärna med dina funderingar – så till veckans fråga:

Utvecklande fråga

Vilka stora förändringar vill du göra i ditt liv nu och varför och om du tänker efter är dessa skäl dina egna eller ligger de utanför dig själv och vilka stora förändringar har du gjort tidigare i ditt liv och varifrån har motivationen kommit till dessa och hur kan du använda den kunskapen för att göra de förändringar som du vill göra nu?