Utvecklande frågor från ÅreCoach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor.

Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Hur kan du leva upp till din självbild

Hypnos online, i Östersund och Åre, grön skog med starkt ljus

Ibland lever jag inte upp till mina egna förväntningar på mig själv. Just nu är jag inte så närvarande som jag önskar och så har jag vissa andra beteenden jag önskar förändra i relation till min omgivning. Hur gör jag det? Jag använder mig av olika tekniker jag lärt mig inom NLP och så använder jag självhypnos innan jag sover.

Sedan brukar det följa fyra stadier som tar olika lång tid: 1) jag börjar lägga märke till mitt beteende efter att jag gjort det, 2) jag börjar kunna se det samtidigt som det händer, 3) jag börjar agera annorlunda innan det händer och 4) jag har ett nytt beteende och det gamla är borta.

Hur fungerar du och hur gör du?

Utvecklande fråga

Hur ser du på dig själv och i vilka situationer lever du inte upp till din egen självbild och hur skulle du vilja agera i stället i de situationerna? Vilka förändringar kan du göra för att bli mer kongruent?

Jag publicerar löpande nya utvecklande, inspirerande och tankeväckande frågor här på ÅreCoach.

Hitta den eller de frågor som du bottnar i eller gör dina egna och ge det tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Nästan alla foton finns att köpa på www.årefoto.se

REGISTRERA DIG FÖR

gratis inspelade hypnoser, ny hypnos varje vecka

gratis ONLINE-kurs i självhypnos

erbjudanden och matnyttiga tips i din inkorg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *