Empowering questions

Utvecklande frågor av Jonas Höglund

En enkel metod att bli av med oönskade känslor och tankar är att röra ögonen i ett speciellt mönster

Har du funderat över vilka frågor som verkligen gör skillnad i ditt liv?

Hur kan du ställa en fråga som göra att du utvecklas i rätt riktning?

Om empowering questions

I dessa inlägg så får du exempel på utvecklande frågor du kan använda, modifiera eller ha som inspiration för din egen utveckling.

Ibland har jag skrivit en liten annekdot om hur frågan har dykt upp i min hjärna.

Skriv ner din egen fråga på en papperslapp, ha den i bakfickan, i en kökslåda eller klädlåda, bredvid sängen eller på badrumsspegeln. Jag gillar att ha mina i periferin, men det är en smaksak.

Börja lägga märke till hur du redan i dag börjar tänka/göra/känna annorlunda.

PS: jag förklarar mer om Empowering Questions i min GRATIS SJÄLVHYPNOSKURS DEL 3, allt du behöver göra är att REGISTRERA DIG om du inte redan gjort det.

 

Lycka till // Jonas

Hypnos online, i Östersund och Åre, grön skog med starkt ljus

Ibland lever jag inte upp till mina egna förväntningar på mig själv. Just nu är jag inte så närvarande som jag önskar och så har jag vissa andra beteenden jag önskar förändra i relation till min omgivning. Hur gör jag det? Jag använder mig av olika tekniker jag lärt mig inom NLP och så använder jag självhypnos innan jag sover.

Sedan brukar det följa fyra stadier som tar olika lång tid: 1) jag börjar lägga märke till mitt beteende efter att jag gjort det, 2) jag börjar kunna se det samtidigt som det händer, 3) jag börjar agera annorlunda innan det händer och 4) jag har ett nytt beteende och det gamla är borta.

Hur fungerar du och hur gör du?

Utvecklande fråga

Hur ser du på dig själv och i vilka situationer lever du inte upp till din egen självbild och hur skulle du vilja agera i stället i de situationerna? Vilka förändringar kan du göra för att bli mer kongruent?