Utvecklande frågor från Åre Coach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor. Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Veckans utvecklande fråga vecka 8 2022

Vilka obekväma saker behöver du göra för att få ett bättre liv och hur kan du lära dig ta tag i dem? Vad är det du inte gör för att det är obekvämt och jobbigt och hur kan du hitta sätt att lära dig göra obekväma saker?

 

Häromdagen har jag efter en veckas ”träning” lyckats kallduscha i 2 minuter och med egen grävd brunn med vatten på runt fryspunkten så här på vinterhalvåret så var det tufft.

Varför gör jag det då? Jag råkade slå på ett Vim Hof klipp på Youtube där han pratar om fördelarna med kalldusch och eftersom det jag gillar att kallbada och även provat duscha tidigare med kallvatten så tänkte jag att jag kör igen.

Vad förväntar jag mig för resultat. Ja, förutom 2 minuters kall dusch? Jag är inte övertygad av Vims teorier om de fysiologiska fördelarna, men jag är övertygad om de psykologiska vinsterna av att lära sig andas under stress och hantera jobbiga situationer. Jag tror på att utsätta kroppen för kontrollerad belastning så att man lättare kan hantera de dagliga påfrestningar vi utsätts för psykiskt och fysiskt.

 

Repetera frågan högt för dig själv minst tre gånger så att den fastnar i ditt undermedvetna.

Varje vecka kommer en ny utvecklande, inspirerande och tankeväckande fråga här på ÅreCoach. Bläddra gärna bland de andra frågorna men ta din tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Alla foton från veckans utvecklande fråga finns att köpa på www.årefoto.se