Empowering questions

Utvecklande frågor av Jonas Höglund

En enkel metod att bli av med oönskade känslor och tankar är att röra ögonen i ett speciellt mönster

Har du funderat över vilka frågor som verkligen gör skillnad i ditt liv?

Hur kan du ställa en fråga som göra att du utvecklas i rätt riktning?

Om empowering questions

I dessa inlägg så får du exempel på utvecklande frågor du kan använda, modifiera eller ha som inspiration för din egen utveckling.

Ibland har jag skrivit en liten annekdot om hur frågan har dykt upp i min hjärna.

Skriv ner din egen fråga på en papperslapp, ha den i bakfickan, i en kökslåda eller klädlåda, bredvid sängen eller på badrumsspegeln. Jag gillar att ha mina i periferin, men det är en smaksak.

Börja lägga märke till hur du redan i dag börjar tänka/göra/känna annorlunda.

PS: jag förklarar mer om Empowering Questions i min GRATIS SJÄLVHYPNOSKURS DEL 3, allt du behöver göra är att REGISTRERA DIG om du inte redan gjort det.

 

Lycka till // Jonas

Häromdagen har jag efter en veckas “träning” lyckats kallduscha i 2 minuter och med egen grävd brunn med vatten på runt fryspunkten så här på vinterhalvåret så var det tufft.

Varför gör jag det då? Jag råkade slå på ett Vim Hof klipp på Youtube där han pratar om fördelarna med kalldusch och eftersom det jag gillar att kallbada och även provat duscha tidigare med kallvatten så tänkte jag att jag kör igen.

Vad förväntar jag mig för resultat. Ja, förutom 2 minuters kall dusch? Jag är inte övertygad av Vims teorier om de fysiologiska fördelarna, men jag är övertygad om de psykologiska vinsterna av att lära sig andas under stress och hantera jobbiga situationer. Jag tror på att utsätta kroppen för kontrollerad belastning så att man lättare kan hantera de dagliga påfrestningar vi utsätts för psykiskt och fysiskt.

Utvecklande fråga

Vilka obekväma saker behöver du göra för att få ett bättre liv och hur kan du lära dig ta tag i dem? Vad är det du inte gör för att det är obekvämt och jobbigt och hur kan du hitta sätt att lära dig göra obekväma saker?