Empowering questions

Utvecklande frågor av Jonas Höglund

En enkel metod att bli av med oönskade känslor och tankar är att röra ögonen i ett speciellt mönster

Har du funderat över vilka frågor som verkligen gör skillnad i ditt liv?

Hur kan du ställa en fråga som göra att du utvecklas i rätt riktning?

Om empowering questions

I dessa inlägg så får du exempel på utvecklande frågor du kan använda, modifiera eller ha som inspiration för din egen utveckling.

Ibland har jag skrivit en liten annekdot om hur frågan har dykt upp i min hjärna.

Skriv ner din egen fråga på en papperslapp, ha den i bakfickan, i en kökslåda eller klädlåda, bredvid sängen eller på badrumsspegeln. Jag gillar att ha mina i periferin, men det är en smaksak.

Börja lägga märke till hur du redan i dag börjar tänka/göra/känna annorlunda.

PS: jag förklarar mer om Empowering Questions i min GRATIS SJÄLVHYPNOSKURS DEL 3, allt du behöver göra är att REGISTRERA DIG om du inte redan gjort det.

 

Lycka till // Jonas

Precis som i andra delar av livet så slutar jag ibland med saker som jag mår bra av för att jag är lat. Till exempel så har jag ett morgonprogram för rygg och mage som gör att jag inte får ont i ryggen om jag utför det kontinuerligt. Men efter en period av att ha varit bra i ryggen så slutar jag och så börjar ryggen krångla igen.

Men genom att skapa positiva målbilder och ett positivt självprat och genom att bara fortsätta med rutinerna så blir det som att borsta tänderna vilket jag alltid gör (i alla fall på kvällen). Och genom hypnos och självhypnos så kan man lätt förstärka de intentioner som skapar goda vanor.

 

Utvecklande fråga

Vilka löften och rutiner som du egentligen mår bra av har du slutat med av lathet, upptagenhet eller glömska och hur kan du fortsätta med dem i dag och känna dig trygg i att du kommer vara bättre på att upprätthålla dem i framtiden?