Utvecklande frågor från ÅreCoach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor.

Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Vilka rutiner mår du bra av

Precis som i andra delar av livet så slutar jag ibland med saker som jag mår bra av för att jag är lat. Till exempel så har jag ett morgonprogram för rygg och mage som gör att jag inte får ont i ryggen om jag utför det kontinuerligt. Men efter en period av att ha varit bra i ryggen så slutar jag och så börjar ryggen krångla igen.

Men genom att skapa positiva målbilder och ett positivt självprat och genom att bara fortsätta med rutinerna så blir det som att borsta tänderna vilket jag alltid gör (i alla fall på kvällen). Och genom hypnos och självhypnos så kan man lätt förstärka de intentioner som skapar goda vanor.

 

Utvecklande fråga

Vilka löften och rutiner som du egentligen mår bra av har du slutat med av lathet, upptagenhet eller glömska och hur kan du fortsätta med dem i dag och känna dig trygg i att du kommer vara bättre på att upprätthålla dem i framtiden?

Jag publicerar löpande nya utvecklande, inspirerande och tankeväckande frågor här på ÅreCoach.

Hitta den eller de frågor som du bottnar i eller gör dina egna och ge det tid att låta dem sjunka in, och ditt undermedvetna kommer att hitta svar om du inte gör det direkt.

Nästan alla foton finns att köpa på www.årefoto.se

REGISTRERA DIG FÖR

gratis inspelade hypnoser, ny hypnos varje vecka

gratis ONLINE-kurs i självhypnos

erbjudanden och matnyttiga tips i din inkorg

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *