Inspelade hypnoser med Jonas Höglund

Här är den inspelade hypnos du valt i dag!

För att du ska förstå, och då menar jag verkligen förstå hur hypnos fungerar så läs informationen eller se filmen hur du använder inspelade hypnoser smart!

LÄNK TILL SIDAN MED INFORMATION

Släppa på spänningar i nacke och axlar och sedan somna

nov 21, 2023 | 20-30 minuter, Bättre sömn, Kroppsfunktioner, Liggande, Ljudfiler, Lösa problem, Lugnare, Sova efter hypnos | 0 Kommentarer

Inspelad hypnos - bli av med spänningar i nacke och axlar och somna efteråt

Bli av med spänningar i axlar och nacke och somna gott

Beskrivning

En hypnos för att bli av med spänningar i axlar och nacke som du sedan får hantera medan du sover, den tid då din hjärna bäst bygger om sina nervbanor och dina celler återbygger sig.

Detta är något jag använder självhypnos till ofta, och för det mesta så har min smärta och stelhet försvunnit eller blivit mycket bättre när jag vaknar på morgonen.

Förbättrar

Kroppshållning, avslappning, sömn, egenmassage

Motverkar

Onda axlar, öm nacke, stelhet, dålig sömn

Tid

Ca 24 minuter (eller hela natten)

Ladda ner filen och spara den i din telefon eller på datorn så att du kan lyssna utan att bli avbruten.

Skriv gärna vad du tycker om denna hypnos i fältet nedan

0 kommentarer

Skicka en kommentar

Din e-postadress kommer inte publiceras. Obligatoriska fält är märkta *

Här kan du bläddra bland alla kommande kurser och workshops

Ditt nya jag

Vill du ha mer kontroll över ditt liv? Vill du ha kraften att klara av motgångar på ett bättre och mer positivt sätt? Då är detta en samling workshops för dig!

Släpp Oro och Ångest – WEBINAR 90 minuter

Lär dig tekniker och lär dig använda dem för att släppa din oro och ångest (och irritation). Du kommer också få möjlighet att bearbeta detta under workshopen med hypnos och NLP och Jonas Höglund på ÅreCoach

Ta kontroll över dina tankar – kurs 90 minuter

I denna workshop får du lära dig att ta kontroll över HUR du tänker så att du kan få bättre tankar som hjälper dig till ett bättre liv med fler valmöjligheter och mer glädje.

Skapa bättre vanor och mål – ONLINE WORKSHOP – 27 nov

Använd vanor och system där de är bäst och mål där de är som bäst. I denna workshop får du lära dig skillnaden och börja använda kunskapen direkt.
Workshopen är online och du har tillgång till inspelning och material så länge du vill.

Hantera Sorg – WEBINAR – 4 december

Ett webinar för att du ska få verktyg för att hantera sorg på ett bra sätt. Ett möte online för ALLA eftersom det är fantastisk kunskap att ha den dagen du behöver sörja.
Kursen är för dig som befinner sig i sorg, har en känsla av att du inte sörjt färdigt eller tror att du behöver verktyg för att sörja i framtiden.

Somna och sova gott med Hypnos – Online Kurs – 11-18 december

Att somna lätt och sova gott är bland det viktigaste för att vi ska må bra och fungera som människor. Lär dig tekniker för att somna och att sova gott i denna ONLINE-kurs