Utvecklande frågor från Åre Coach

Låt varje fråga landa i dig och ge den tid att arbeta under en dag utan att ta tag i fler frågor. Vårt undermedvetna kan skapa möjligheter och hitta lösningar även om ditt medvetna inte har någon kontroll över det som sker och plötsligt är det som att ditt omedvetna ger dig de svar du behöver och börjar göra de förändringar du behöver helt utan att ditt medvetna lägger ner någon energi på det samtidigt som det bygger upp de förmågor du behöver för att göra de fantastiska förändringar som du kan få i ditt liv nu.

Säg den gärna högt några gånger för bästa effekt.

Veckans utvecklande fråga vecka 18 2022

Veckans utvecklande fråga vecka 18 2022

Hur ser du på dig själv och i vilka situationer lever du inte upp till din egen självbild och hur skulle du vilja agera i stället i de situationerna? Vilka förändringar kan du göra för att bli mer kongruent?

Veckans utvecklande fråga vecka 17 2022

Veckans utvecklande fråga vecka 17 2022

Vilka stora förändringar vill du göra i ditt liv nu och varför och om du tänker efter är dessa skäl dina egna eller ligger de utanför dig själv och vilka stora förändringar har du gjort tidigare i ditt liv och varifrån har motivationen kommit till dessa och hur kan du använda den kunskapen för att göra de förändringar som du vill göra nu?

Veckans utvecklande fråga vecka 14 2022

Veckans utvecklande fråga vecka 14 2022

Hur kan du hitta balans mellan att vara slö och att vara effektiv och hur kan du hitta känslan av att det är okej att inte vara supereffektiv hela tiden så att du också får tillfälle att bara vara utan att producera något alls och vilka sätt kan du välja och hur kan det ge positiva effekter på ditt liv redan i dag?

Veckans utvecklande fråga vecka 13 2022

Veckans utvecklande fråga vecka 13 2022

Vilka delar av ditt liv skulle du vilja bli mer effektiv i och vilka tekniker kan du använda dig av. Hur kan du lära dig att bli så effektiv som du vill vara utan att tappa glädjen i det du gör?

Veckans utvecklande fråga vecka 12 2022

Veckans utvecklande fråga vecka 12 2022

Vilka måsten upplever du i livet och hur kan du göra om dem till något du istället vill? Kan du byta ut ordet ”måste” till ordet ”vill” och se vilka förändringar det ger i ditt humör och hur du ser på de saker du redan gör?

Veckans utvecklande fråga vecka 10 2022

Veckans utvecklande fråga vecka 10 2022

Vilka förhållanden växer du bäst under och hur kan du hitta de förhållandena i ditt liv och se till att du får så tåliga rötter att inte den starkaste vind kan riva upp dig?

Veckans utvecklande fråga vecka 9 2022

Veckans utvecklande fråga vecka 9 2022

Vilka löften och rutiner som du egentligen mår bra av har du slutat med av lathet, upptagenhet eller glömska och hur kan du fortsätta med dem i dag och känna dig trygg i att du kommer vara bättre på att upprätthålla dem i framtiden?

Veckans utvecklande fråga vecka 8 2022

Veckans utvecklande fråga vecka 8 2022

Vilka obekväma saker behöver du göra för att få ett bättre liv och hur kan du lära dig ta tag i dem?
Vad är det du inte gör för att det är obekvämt och jobbigt och hur kan du hitta sätt att lära dig göra obekväma saker?

Veckans utvecklande fråga vecka 7 2022

Veckans utvecklande fråga vecka 7 2022

I dag tappade jag en macka med smöret uppåt!
Vilka ”sanningar” bär du omkring på och hur begränsar de dig? Och hur kan du utmana dina idéer om världen, dig själv och andra människor så att du får ett friare och bättre liv?

Prenumerera på nyheter från ÅreCoach

WordPress Cookie Notice by Real Cookie Banner